Sauna ja pesuhuone uusiksi

Sauna- ja pesuhuoneen uusiminen aloitettiin tutusti purkutöillä. Pölyä ja melua syntyy riittävästi ja onkin tärkeää estää pölyn pääsy remontin aikana käytössä oleviin asuintiloihin. Oviaukkojen muovittaminen ja teippaus estävät pölyn vapaan liikkumisen asuintiloihin.

Tässä kohteessa seinät olivat kivirakenteiset ja kaikilta osin kuivat, joten sen pitempää odottelua purkutöiden päätyttyä ei tarvittu vaan päästiin suoraan tekemään uutta pintaa. Lattiaan piikattiin pesukoneen poistoletkulle roilo kaivolle jotta asukkaan ei tarvitse enää laittaa poistoletkua lavuaariin. 

Tasoitteiden kuivuttua päästiin vesieristystöihin ja sen kuivuttua laatoittamaan seiniä. Seinälaatat, lattialaatat, saumaukset, katon panelointi, saunan panelointi, ovien asennukset, lauteiden teko, listoitustyöt, työvaiheita riittää tällaisessa remontissa.

Alila sauna.jpg

Nuhruinen näkymä saunan takaseinästä ennen remonttia, lauteiden purun jälkeen

 

WP_000528.jpg

ja kuva samaan suuntaan remontin jälkeen. Laudemateriaali on valmiiksi harmaan sävyllä käsiteltyä lautaa ja seiniin tummaksi käsiteltyä panelia.

WP_000514.jpg

Kuva saunan ovelta pesuhuoneeseen ennen remonttia

 

WP_000552.jpg

ja remontin jälkeen

 

 

WP_000516.jpg

Näkyvä pesuhuoneesta saunan suuntaan ennen 

WP_000529.jpg

ja jälkeen remontin.

 

WP_000553.jpg

Suihkun seutua

WP_000554.jpg

Mielenkiintoinen ja monivaiheinen remontti saatiin päätökseen ilman kommelluksia ja niin tekijä kuin tilaaja olivat lopputulokseen tyytyväisiä.